SIMBOLURI FENG SHUI DE PROSPERITATE

SIMBOLURI FENG SHUI DE PROSPERITATE
Simboluri Feng Shui de prosperitate si abundenta in casa ta. Cu totii dorim bunastare si bogatie in viata noastra.Pe langa o gandire care atrage abundenta, sunt cateva simboluri de bogatie si prosperitate pe care trebuie sa le avem in in casa pentru o viata implinita din acest punct de vedere.

Obiectele aducătoare de bunăstaresănătatespor și fericire în casă!
Iți pot îmbunătăți rapid viața


De milioane de ani oamenii cred în obiecte norocoase. Acestea sunt asociate unor credințe sau superstiții și sunt folosite pentru a proteja persoana care le poartă, de pericolele vieții. 

Ideea că hazardul, întâmplarea au o mare influență asupra vieții, în general, a făcut ca posesia unui obiect norocos să fie primordială, cel puțin pentru unele persoane. 

Faptul că poartă aceste obiecte ori le dețin, le aduce liniștea, gândindu-se că le-ar permite să lupte împotriva a ceea ce le rezervă destinul. 

În ceea ce privește alegerea acestui obiect, există o multitudine și fiecare are proprietățile sale. Sunt interesante și combinațiile, așa cum sugerează imaginea din partea stângă: un zar cu cifra 7 și un trifoi cu patru foi. 

Unele obiecte norocoase atrag prosperitatea sau dragostea, în timp ce alt obiecte norocoase îndeplinesc dorințele, desfac vrăjile sau vindecă bolile. Pe scurt, aceste obiecte norocoase sunt cunoscute în toate cele patru colțuri ale lumii și se prezintă sub diferite forme. Vă propunem să aruncăm o privire asupra celor mai cunoscute obiecte norocoase pentru a le descifra misterele și pentru a face o alegere cât mai bună, bineînțeles în funcție de dorințele voastre.

Ankh 
Este o hieroglifă egipteană, simbol al vieţii lungi, iar faraonii primeau o amuletă sub formă de ankh la naştere. 

 Sarcofagele faraonilor aveau un Ankh plasat pe pieptul regelui pentru a simboliza răsuflarea vieţii eterne. 

Simbolul Ankh-ului nu se limitează la viaţa materială, ci trece mai departe de ea, simbolizând viața în moarte. 

De aceea, morţii erau numiți “ankhu” și un termen pentru sarcofag era “neb-ankh”, care însemna “posesor al vieții”. De asemenea, Ankh-ul era folosit pentru protecție împotriva spiritelor rele şi îndeplinirea dorinţelor. De-a lungul timpurilor, Ankh-ul a devenit simbolul vieţii și imortalităţii, al Universului, al puterii, al apei și aerului dătători de viață. Forma sa asemănătoare cu o cheie a încurajat credinţa că poate deschide porţile morţii. 


Firul roşu 
În tradiţia cabalistică, purtarea unui fir de aţă roşie are darul de a-l proteja pe purtător împotriva ochiului rău sau a deochiului. Confecţionată de obicei din lână, această amuletă este purtată la încheietura mâinii stângi. 

Ochiul răului 
Pe parcursul întregii istorii a umanităţii, ochiul a fost considerat un simbol puternic, având funcţia de a proteja împotriva forţelor malefice. Este o amuletă care, în credinţa poporului turc, protejează împotriva ochiului rău sau a deochiului. Amuleta are rolul de a atrage şi a distruge energia negativă direcţionată către o persoană. 


Peştii Koi 
Reprezintă un alt element feng-shui menit să stimuleze energiile benefice care îţi aduc bani şi prosperitate. Aşază la intrarea în casa ta un tablou sau o imagine cu peşti Koi care par să înoate spre interiorul locuinţei. Dacă sunt îndreptaţi spre exterior, semnifică îndepărtarea oportunităţilor şi a banilor din viaţa ta. 


Broasca raioasa
Este considerata un remediu feng shui de noroc, abundenta si bogatie. Amplaseazao broasca raioasa cu bani de metal in zona prosperitatii din casa ta! 


Monedele chinezeşti 
Este un talisman de noroc şi atrage prosperitatea în casa purtătorului. Centrul pătrat simbolizează pământul, iar cercul este simbolul cerurilor. Se spune că poate împlini o dorinţă foarte importantă atunci când i se cere. Numărul monedelor este important, de aceea e bine să aveţi 1, 3, 6, 9 monede legate între ele.
• 3 monede prinse pe o aţă roşie atrag norocul la bani (trebuie purtate în portofel);
• 6 monede pe o aţă roşie au rol protector şi atrag ajutorul persoanelor importante;
• 9 monede pe o aţă roşie atrag norocul (la modul general). 


Cheile 
Alte obiecte norocoase ar fi ceva ce toți avem la îndemână mereu: cheile! Pentru grecii antici, cheia era un simbol al cunoaşterii şi al vieţii. Trei chei purtate laolaltă au puterea de a deschide porţile către bogăţie, sănătate şi dragoste. 


Leul templului/Câinii de pază 
Apare în multe culturi ca fiind paznic al intrărilor marilor clădiri sau edificii (inclusiv poduri) şi există şi sub formă de statuete care au rol protector dacă sunt aşezate la intrarea în casă, lângă uşă sau în faţa uşii. Acest simbol reprezintă gardianul casei, ţinând departe pericolul şi răul de locuinţa pe care o păzesc. Folosiţi numai statuete din piatră, niciodată din materiale artificiale. Trebuie aşezaţi întotdeauna la intrare, cu faţa spre cel care intră. 


Buddha 
În funcţie de aspectul figurinei de piatră, Buddha atrage trăsătura simbolizată de statuetă. Pentru o viaţă de familie fericită, luaţi un Buddha înconjurat de copii. Pentru o stare materială mai bună, luaţi un Buddha al prosperităţii (reprezentând un Buddha îmbelşugat, gras, rodnic, ce inspiră bunăstare). Pentru o viaţă fericită şi veselă, luaţi un Buddha care râde. Nu trebuie aşezat pe podea, ci într-un loc ridicat de la sol. Se spune că, dacă îi este împărtăşită o dorinţă ajută la îndeplinirea ei. Pot fi amplasate oriunde în casă. 


Dragonii 
Statuetele reprezentând dragoni pot fi amplasate oriunde în casă, cu excepţia dormitoarelor. Atrag norocul asupra familiei în care se află şi asigură succesul. Pot fi aşezaţi şi în birourile în care vă desfăşuraţi afacerile, consideraţi a fi un simbol al succesului. Dragonul este simbol de protecţie, simbol de putere şi autoritate şi reuşită, ce poate învinge orice pericol. Protejează casa, atrage norocul şi este simbol al succesului în viaţă prin forţe proprii. 


Elefantul 
Este simbol al înţelepciunii, puterii şi prudenţei, dar este şi aducător de noroc. Este simbol al puterii şi energiei pozitive, atrage succesul în carieră. Ar trebui aşezat în zona de nord a camerei, în zona carierei. 


Ţestoasele 
Şiragurile cu opt broaşte ţestoase sculptate în piatră sunt simbolul sănătăţii şi al longevităţii. Dacă sunt aşezate în estul încăperii sau al casei, pe perete, atrag energiile pozitive pentru o viaţă sănătoasă. O broască ţestoasă sculptată în piatră sau cristal asigură protecţia casei în care se află. Aşezată în nordul încăperii sau al casei atrage prosperitate şi noroc în carieră. 

Raţele mandarin 
Sunt un simbol al dragostei şi cuplului. Atrag succesul în viaţa sentimentală şi ajută la păstrarea armoniei în cuplu. Ar trebui aşezate două răţuşte în colţul de sud-vest al camerei sau în dormitorul conjugal. 

Clopoţeii de vânt 
Clopoţeii tubulari metalici, ceramici sau din lemn, care produc sunete în bătaia vântului, au scopul de a restabili armonia şi vitalitatea mediului în care sunt amplasaţi şi atrag norocul şi prosperitatea. Amplasaţi clopoţei de vânt la ferestre, pe balcon, în holul de la intrare, în camera copiilor sau în orice altă încăpere în care locuiţi frecvent. Este de asemenea indicat să fie aşezaţi în colţuri în care de obicei se poate acumula energie chi – unghere întunecate, depozite, debarale. Clopoţeii cu 4, 6, 8, 18 tuburi atrag norocul. Pentru eliminarea energiilor negative sunt recomandaţi clopoţeii cu 5 tuburi. 


Corabia bogatiei
Multi cred ca o corabie orientata catre interior si umpluta cu monezi, pepite si pietre semipretioase este un simbol de noroc si o amplaseaza pe birou sau in casa lor. 


Vasul bogatiei
Un cos sau un bol umplut cu monezi, pepite si pietre semipretioase este considerat un simbol al abundentei si deasemenea este tinut in casa. 

Cifra 7 

Este considerată a fi o cifră norocoasă din mai multe motive: în tradiţia japoneză – există 7 zei norocoşi; la naştere – Buddha s-a ridicat în picioare şi a făcut 7 paşi; în credinţa islamică – există 7 ceruri şi 7 pământuri; în creştinism – Iisus i-a spus lui Petru că trebuie să ierte de 70 de ori înmulţit cu 7. 


Craniul 
N-o să vă vină a crede, însă, unele popoare au bifat „craniul” la obiecte norocoase. Acest simbol a fost folosit în culturile străvechi ca pavăză de apărare împotriva oricărei boli sau influenţe malefice. Este considerat un tron al inteligenţei, spiritului şi al scânteii vieţii umane. În multe culturi primitive, purtarea unui craniu conferea protecţie şi bunăstare. 


Gărgăriţa 
Este considerată o mesageră a norocului. Atunci când o gărgăriţă se aşază pe o persoană, aceasta poate considera că viitorul îi rezervă numai surprize plăcute. 


Ghinda 
În timpul cuceririi normande, locuitorii din Anglia obişnuiau să poarte asupra lor ghinde uscate pentru a fi apăraţi de incidentele sângeroase ivite la tot pasul. Considerată ca o emblemă a tinereţii şi vigorii, ghinda este un simbol al norocului, dar şi o reprezentare a evoluţiei spirituale. 


Mâna Fatimei 
Este un simbol norocos în ţările islamice, fiecare deget reprezentând câte o calitate: credinţă, rugăciune, pelerinaj, caritate şi postire. În antichitatea europeană se credea că o mână ridicată deasupra capului poate proteja împotriva ochiului rău sau a deochiului. 

Rudraksh 
Nuca copacului Rudraksh poate fi întâlnită în Himalaya, Indonezia şi Malaezia. Mărgelele din Rudraksh îl reprezintă pe zeul Shiva, una dintre divinităţile treimii hinduse şi transmit puteri spirituale, sănătate, faimă şi fericire materială. 


Nu sunt chiar obiecte norocoase, deoarece au viata – firele de trifoi cu patru foi 
Fiecare frunză simbolizează o anume caracteristică norocoasă: faimă, bogăţie, dragoste şi sănătate. Potrivit superstiţiei, purtătorul unui trifoi cu patru foi poate fi sigur că persoana iubită va reveni la el şi că este apărat de orice intervenţie malefică a spiritelor. 


Bambusul
Florile si plantele decorative si bambusul-Despre plantele care cresc rapid se spune ca aduc noroc de bani si bunastare.Bambusul este o planta care atunci cand iese din pamant creste rapid si deaceea este considerat un simbol de noroc. 


Fantana Feng Shui
Apa este simbolul banilor in feng shui.Aveti nevoie de simboluri si imagini cu apa curgatoare amplasate in zona bogatiei.Este important de retinut insa ca apa in miscare este unul dintre cele mai eficiente remedii feng shui pentru prosperitate si deaceea se recomanda amplasarea unei fantani feng shui in casa sau biroul dvs.


Remediu Feng Shui pentru atractia prosperitatii si bunastarii.
Pisica norocoasa Maneki Neko 

Ce simbolizeaza pisica norocoasa in Feng Shui
Draguta si incantatoare, aceasta pisica norocoasa nu este doar minunata, dar va va aduce fericire, bunastare si prosperitate. Daca va aflati in mediul afacerilor, pisica norocoasa Maneki Neko atrage si multe vanzari si mai multi clienti. Daca sunteti angajat, va va aduce  promovare si marire de salariu.

Iata cum puteti utiliza pisica norocoasa in simbolismul Feng Shui
1. Amplasati o pisica norocoasa Maneki Neko, in camera de zi, intr-o locatie unde se poate observa de la intrare. Aceasta va spori averea tuturor membrilor familiei.

2. Alternativ puteti sa puneti o pisica in sud-estul casei sau a dormitorului. Acesta este sectorul universal pentru avere.

3. Pentru afaceri si succes in cariera, amplasati o piscuta norocoasa Maneki Neko in birou, la intrarea principala a unui magazin orientata spre usa, sau amplasata langa casa de marcat, pentru a atrage bogatie si noroc din toate directiile.

Pisica norocoasa Maneki Neko, este un remediu Feng Shui necesar pentru cei care incearca sa atraga norocul exceptional si consolidarea averilor, prin investitii si afaceri.


Cocos Auriu Feng Shui Asezat pe Monede si Pepite 
Cocosul este un simbol de curaj, fiabilitate, diligenta, autodeterminare si perseverenta. Adesea cocosul este legat de principiul yang si reprezinta loialitatea si curajul. De aceea, cocosul este un simbol Feng Shui care poate fi pastrat in casa sau la birou. Horoscopul chinezesc pe 2018 pentru nativii din zodia Cocosului estimeaza ca in Anul Cainelui de Pamant, accentul va fi pus pe sectoarele legate de relatiile cu ceilalti. Astfel, va fi in interesul vostru cel mai mult sa va ganditi la alti oameni. Indiferent ca este vorba despre munca, viata de familie, sau dragoste, nu luati nicio decizie fara sa va ganditi inainte la consecintele asupra celorlalti.  Veti avea parte de noroc daca va puneti pe primul loc familia si prietenii. Un remediu feng shui pentru bunastare si noroc pentru cei din semnul Cocosului este aceasta figurina aurie cu cocos care sta asezat pe monede si pepite. Este ideal pentru casa sau birou.


Ce simbolizeaza cocosul si utilizarea lui in simbolistica Feng Shui

Cocosul inspira putere. Cu o pozitie ascutita, precisa si mereu in alerta, cocosul este un simbol Feng Shui ideal de a fi pastrat la birou sau in spatiul de lucru de acasa.

Cocosul inspira incredere si este asociat de obicei unui simbol ce atrage bogatia. Cocosul este asezat, de regula, pe paturi de avere, formate din diferite simboluri cum ar fi lingourile de aur, monedele si bijuteriile pretioase. El este intotdeauna in stare de alerta si gata sa "ciuguleasca" orice pericol care se poate ivi asupra relatiei tale sau asupra carierei profesionale. 

 

In Feng Shui, Cocosul are mai multe modalitati prin care iti va imbunatati viata si iti va asigura mai mult noroc si alte beneficii in viata si in cariera:

1. Aseaza acest produs Feng Shui la intrarea principala a casei tale si in acest mod se crede ca vei contracara orice tentativa de adulter sau amenintare la adresa familiei tale. 

2. Aseaza o figurina Cocos in spatele scaunului sau in spatele biroului de la locul de munca, dar asigura-te ca acesta va fi cu fata, in diagonala, catre usa de la intrarea in biroul tau. In acest fel, Cocosul va ciuguli si va elimina orice energie negativa provenita de la tradari si certuri, care este comuna la locul de munca. 

3. Daca pastrezi un Cocos la birou se crede ca te va ajuta foarte mult in cariera si iti va aduce norocul, in acelasi timp, prevenind tradari si inselaciuni.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!