SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

VOPSEA LAVABILA ANTIBACTERIANĂ FOTOCATALITICĂ ALINNA®

Vopsea antibacteriana fotocatalitica ALINNA®  - Antivirala, Antibacteriana, Antifungica, Anticoronavirus

PROTECTIA ECOLOGICA INTELIGENTA A SUPRAFETELOR
 
    VOPSEAUA ANULUI 2021
 
*Antivirala, Antibacteriana, Antifungica
 
   *Produs INOVATOR, UNIC pe piata romaneasca
 
 *TESTATA SI CERTIFICATA SI CONTRA CORONAVIRUS
*HIPPOCRATE, cel mai vestit medic al Greciei Antice, considerat Parintele Medicinei, a descris efectele benefice si terapeutice ale Luminii Solare.
 
*Numele ALINNA, in greaca veche, simbolizeaza Lumina Stralucitoare.
 
*Numele marcii ALINNA® se bazeaza pe cercetarile noastre privind modul in care se pot obtine rezultate antibacteriene, precum cele gama UV, dar folosind Lumina vizibila.
 
*Vopsea activata in lumina vizibila, pentru protecţia antimicrobiană a suprafeţelor supuse riscului contaminării cu agenţi patogeni nosocomiali.
 
*Vopsea cu efect fotocatalitic, antiviral, antibacterian, antifungic, testata si certificata contra coronavirus
 
*Protectia ecologica inteligenta a suprafetelor, nu afectează mediul şi activitatea umană.
 
*Produs hipoalergenic – nu conţine agenţi toxici de tip 1,2-Benzizotiazol-3-ona, benzil C12-16 alchildimetil, cloruri, triclorsan.
 
*Efect dezinfectant constant, continuu pe intreaga durată de viaţă a vopselei.
 
*Distruge agentii patogeni nosocomiali si coronavirus.
 
*Actiunea antibacteriana a fost testata pe tulpini de:
-Pseudomonas aeruginosa (ATCC-15442),
-Escherichia coli (ATCC-10536),
-Staphylococcus aureus (ATCC-6538)
-Enterococcus hirae (ATCC-10541),
 
*Actiunea antifungica a fost testata pe tulpini de:
-Candida albicans (ATCC-10231)
-Penicillium pinophilum CECT2-912 (ATCC-9644)
-Aspergillus niger CECT-2807 (ATCC-6279)
 
    *Actiunea antivirala a fost testata pe:
 
- Coronavirus 229E (ATCC VR-740)
 
    *Testata si certificata international in cadrul laboratoarelor europene acreditate: Instituto Valenciano de Microbiologia Valencia IVAMI si J.S. HAMILTON.
 
    *Mecanism nou de actiune antimicrobian care functioneaza pe baza generarii de specii reactive de oxigen cu actiune asupra unor tinte celulare multiple si nu permite dezvoltarea microorganismelor patogene pe suprafetele protejate.
 
    *Produsul este agrementat tehnic de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei – Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii.
 
    *Nu necesita avizul Comisiei Nationale pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii, intrucat nu contine agenti toxici biocizi. 
 
 
Cod Produs: ALINNA Ai nevoie de ajutor? 0770901195
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Vopsea cu efect fotocatalitic, antiviral, antibacterian și antifungic, cu efect certificat internațional contra Coronavirus


La ora actuală, dezinfecția suprafețelor se poate realiza prin mai multe metode, precum: termice, chimice sau fizice (prin radiații).

Durata lor de acțiune și eficacitatea de dezinfecție nu este însă constantă în timp iar după o perioadă ce se poate întinde de la câteva minute până la câteva ore sau luni – cum este în cazul suprafețelor clasice antimicrobiene – efectul dispare complet și procesul trebuie luat de la capăt, prin îndepărtarea vechiului strat și aplicarea unui nou strat de protecție. În plus, aceste metode sunt cel mai adesea costisitoare și necesită timp îndelungat pentru a atinge efectul sau rezultatele dorite din nou.
 
Metoda ideală de dezinfecție este una bazată pe tratarea suprafețelor cu o substanță antibacteriană care să fie activă permanent la lumina din spectrul vizibil indiferent dacă este lumina naturală sau artificială !
 
Din acest motiv a fost creată:
 

VOPSEAUA ANTIBACTERIANĂ FOTOCATALITICĂ ALINNA®

 
Dezinfecția termică
 
Dezinfecția termică se face prin expunerea suprafeței la o sursa de temperatură ridicată pentru un anumit timp, pentru a distruge sau inactiva agenții patogeni prin acțiunea temperaturii asupra proteinelor care le compun. În această categorie intră și curățarea cu aburi (120-150ﹾ°C).
 
Dezinfecția chimică
 
În prezent majoritatea dezinfectanților folosesc soluții pe bază de: alcool, clor, formaldehidă, glutaraldehidă, acid peracetic, peroxid de hydrogen, fenolici, compuși cuaternari de amoniu etc. pentru a denatura proteinele sau ARN, ADN al agenților patogeni.
 
Dezinfecția fizică
 
Lumina soarelui are efect dezinfectant, partea de ultravioletă (UV) a spectrului său este deosebit de eficientă în distrugerea agenților patogeni din aer. Spectrul complet de radiații UV de la soare poate fi împărțit în raze UV-A, UV-B și UV-C. Razele UV-C sunt dăunătoare, dar sunt complet absorbite de atmosfera Pământului. Atât razele UV-A, cât și razele UV-B sunt dăunătoare, iar expunerea la razele UV-B poate provoca leziuni ADN și celulare în organismele vii. În prezent dezinfecția suprafețelor se poate face într-un mod foarte eficient și cu ajutorul lampilor UV-C (care generează lungimi de unde între 280-100 nm), păstrănd recomandările de utilizare ale acestor aparate.
 
Alte metode
 
Aici se pot enumera metode de dezinfecție prin utilizarea proprietăților de eliberare de ioni (effect oligodynamic) ale metalelor precum nichel, sulfat de cupru, oxid de zinc, nitrați de argint, acetat de aluminiu etc. care sunt încorporate în suprafețele cu caracteristici antibacteriene.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!