SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI AIRLESS Magazin online cu produse Home&Deco, Accesorii, Scule Profesionale si Servicii diverse

DACOM Culoarea anului 2022

Culoarea anului 2022
Pandemia din ultimul an a însemnat mai mult timp petrecut în casă, cu mai puține interacțiuni sociale, lucru care ne-a determinat atât pe noi cât și pe designeri și arhitecți să ne dorim un spațiu mai autentic, mai natural, semnificativ atât pentru noi cât și pentru cei din jur​.
Cod Produs: Olive Spring Ai nevoie de ajutor? 0770901195
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Tendinte si insiratii

Olive Sprig (PPG1125-4) este culoarea anului 2022 de la OSKAR care aduce în locuințele noastre o nuanță elegantă și versatilă de verde-gri inspirată din reziliența naturii.

 
• Olive Sprig este o culoare organică, care creează o stare de bine, luminând orice spațiu și îmbiindu-ne la socializare. 
• Nuanța este una versatilă și poate fi combinată cu succes atât cu materiale naturale cât și cu elemente arhitecturale interesante. Utiizând această culoare puteți transforma dormitorul într-un sanctuar plin de liniște și pace sau, dacă doriți o altă abordare, puteți complementa extrem de estetic și modern accentele din lemn sau alamă din bucătărie.
• In plus, această culoare versatilă poate fi utilizată cu succes și în zonele comerciale, precum birouri, magazine sau chiar restaurante pentru că aduce motivație și, în acelaşi timp, conferă o stare de calm și liniște interioară.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!