SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

Detalii despre modul nostru de lucru

8 Review-uri
nou
Iți mulțumim că ne apreciezi munca, poate ești în căutarea unui meseriaș profesionist sau poate doar te documentezi, vrem să îți oferim detalii cât mai amănunțite, ca tu să știi care sunt beneficiile pe care le poți obține dacă ne alegi.
Cod Produs: Cum lucrăm Ai nevoie de ajutor? 0770901195
  • Descriere
  • Review-uri (8)

punem la dispoziție un portofoliu complex cu lucrările executate de noi.

Vă prezentam o parte din portofoliul nostru de lucrări, accesând site-ul nostru www.zugravelimecanizate.ro la rubrica Galerie Foto - Zugraveli. Lucrările sunt împărțite pe categorii, astfel încât să fie ușor de vizualizat. La rubrica Servicii Suplimentare Zugrăveli, aveți detalii despre serviciile conexe zugrăvelilor, pe care noi le oferim.

Avem mai multe metode de contact

În urma apelului tău telefonic, a unui mesaj scris pe whatsapp, chat sau a unui email, un consultant specializat din cadrul firmei va stabili cu tine o întrevedere la locație.

Detaliile și consilierea 

Consultantul nostru specializat vede încăperile, perimetrul de lucru și o să vă solicite mai multe detalii, în baza carora se vor stabili și costurile lucrării incluzând materialele și manopera. De asemenea este foarte important să puneți întrebări și să lămuriți împreună detaliile care necesită o mai mare atenție. Meseriașul nostru este profesionist și va ști să îți ofere soluții, sfaturi, detalii la fiecare aspect unde este nevoie de clarificare.

Negocierea, oferta, devizul și contractul

Este posibil ca de multe ori meserișul nostru să îți dea oferta pe loc, însă există cazuri în care sunt mai multe etape și va fi nevoie de un deviz. Îl vei primi în scurt timp după ce acesta verifică toți parametrii lucrării, costurile reale și etapele necesare. Devizul nostru conține toate detaliile pe care trebuie sa le știi despre etapele lucrării, costurile cu manopera, costurile materialelor și timpul estimat pentru lucrare. Zugrăvirea pereților prin tehnologia Airless va aduce costuri mai mici la materiale, deoarece sunt necesari mai puțini litri de vopsea lavabilă decât la zugrăvirea cu un trafalete.

Acceptarea contractului și începerea lucrării

Dacă ați trecut de etapele mai sus menționate și ați acceptat oferta, colegii noștri de la departamentul de logistică, vă vor trimite contractul care va conține costurile complete pentru lucrare, perioada estimată de finalizare a lucrării, factura aferenta primei tranșe de plată, dar și clauzele în beneficiul ambelor părți așa cum este normal într-un contract de prestări servicii.
Înainte de începerea lucrărilor, da, este nevoie să achitați un avans, care de multe ori semnifică prețul materialelor necesare începerii lucrărilor. Apoi veți primi cate o factura conform contractului, la datele stabilite în acesta.

Îți vom respecta locuința sau spațiul în care urmează sa lucrăm

Prin urmare în funcție de suprafața lucrării, se vor aloca două maxim trei persoane per lucrare. Respectăm foarte mult siguranța locuințelor în care ne desfășurăm activitatea, încercăm să nu aducem echipe mari unde să nu le putem controla îndeaproape activitatea și suntem foarte atenți să nu producem niciun fel de daune în casele clienților noștri.
În cazul lucrărilor mari și cu termen mai mare de finalizare, vom stabili echipa de lucru după încheierea contractului și stabilirea detaliilor. 

Etapa de pregătire

Urmează ca echipa noastră să înceapă lucrările, în prima fază aceștia vor achiziționa materialele și vor aduce o parte din echipamentul necesar. Lucrăm cu mai mulți furnizori de materiale, deoarece ne dorim să oferim prețuri avantajoase clientilor nostri, avem colaboratori de unde achiziționăm unele dintre cele mai performante unelte și echipamente de zugrăveli. Avem în dotare echipamente de lucru pentru toate etapele pe care le efectuăm.

Cum vom începe lucrarea

Echipa noastră se va ocupa de mutarea și înfolierea tuturor obiectelor din încăperi (lustre, corpurile de mobilier, paturi), se vor acoperi pardoselile cu folie care se va lipi cu bandă adezivă de hârtie. Cu ajutorul tehnologiei Airless nu se gazează nici încăperile alăturate.
La final se strânge totul în saci și locul rămâne curat și igienizat.

Consum redus de materiale, timp și bani

În funcție de lucrarea contractată, dacă este o etapă simplă de zugrăvire a unui spațiu, zugrăvirea cu noua tehnologie Airless a unui apatament durează aproximativ 2 ore. Mai este necesar un timp de cateva ore dacă este necesară înfolierea suprafețelor. Insă echipa noastră vă asigură mutatul mobilei și înfolierea tuturor suprafețelor și obiectelor din locație.

Serviciu pentru debarasarea și curățarea spațiului

Dacă renovați un apartament, casă, vilă sau spații comerciale și veți avea nevoie să vă debarasați de obiectele de mobilier, vă putem pune la dispoziție acest serviciu de debarasare pentru produsele din lemn, plastic, metal sau sticlă.
Prețurile și toate detaliile se vor stabili ulterior.

Ce înseamnă mai exact această tehnologie Airless pe care noi o folosim? 

Pulverizarea airless este mai rapidă, astfel încat timpul de finalizare a unei lucrari este mult mai scurt.

Pompele de zugrăvit airless pulverizează un strat uniform de vopsea lăsând un finisaj de înaltă calitate.
Un pulverizator fara aer este de până la 10 ori mai rapid decât o pensulă și de cel puțin patru ori mai rapid decât un trafalet!
Cu pompele Airless zugrăvim orice spațiu interior și exterior fără, pete, dâre, urme pe stratul de lavabilă sau alte aspecte inestetice.
Tehnologie ideală pentru suprafețe cu zugraveală veche (vom avea risc minim de decojire a pereților).
Aplicăm lavabilă și amorsă mecanizat cu pompe de înaltă performanță. Pulverizarea lavabilei nu se face cu aer și nu gazăm încăperile alăturate.
Timpul de lucru este extrem de redus. 

Poți optezi și pentru alte servicii oferite de firma noastră

Oferim servicii multiple de renovare și zugraveli Airless. Toate detaliile trebuie să le stabilești cu un consultant specializat al firmei și cu siguranță veți găsi metoda optimă pentru o colaborare facilă și plăcută.

Link-uri utile:
https://www.zugravelimecanizate.ro/reparatii-si-glet
https://www.zugravelimecanizate.ro/%C8%99lefuire-mecanizata
https://www.zugravelimecanizate.ro/de-ce-sa-ne-alegi
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

Tanasescu Victor,

M-ati ajutat cu multe informatii pretioase. Multumim mult si va vom recomanda mai departe. Felicitari!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Cristi Cernat,

V-am recomandat tuturor cunoscutilor. Multumim pentru ajutorul pe care ni l-ati oferit.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Cristina Rust,

Recomand aceasta firma. Au terminat in numai cateva ore casa noastra si a ramas curat la final.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Toader Protopopescu,

Felicitari pentru munca depusa! Recomand aceasta firma.

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Ancuta Toader,

Buna ziua, va recomand aceasta firma, chiar sunt meseriasi oamenii. Lucreaza foarte rapid, curat si sunt profesionisti.
Nota 10 baieti. Multumesc mult ptr tot ce ati facut si la noi acasa.

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Achizitie verificata

Delia Mantea,

Buna ziua,
Am apelat la serviciile oferite de aceasta firma si am ramas foarte surprinsi de profesionalismul si seriozitatea acestora. Am renovat un apartament si totul a iesit mai mult decat ne asteptam. Multumim si va recomandam cu incredere!

Raspunde

A fost util acest review?

Achizitie verificata

Rodica Ene,

Am apelat si noi la serviciile acestei firme, sunt super profesionisti baietii si fac o treaba foarte buna. Noi am renovat intreg apartamentul si suntem foarte multumiti. Felicitari!

Raspunde

A fost util acest review?

1 persoana a considerat acest review util!

Zugraveli Mecanizate Airless,

Va multumim mult!

Achizitie verificata

Tiberiu Raducan,

Foarte frumos explicat, este detaliat fiecare punct pentru intelesul tuturor!

Raspunde

A fost util acest review?

5 persoane au considerat acest review util!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!