SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

Avantaje Zugraveli Mecanizate Airless

Avantaje Zugraveli Mecanizate Airless
Care sunt avantajele Zugravelilor Mecanizate Airless

• Zugraveli in numai cateva ore
• Tehnologie moderna
• Zugravim pe orice tip de suprafete
• Timp record de finalizare
• Confortul tau conteaza si pentru noi
• Siguranta locuintei tale
• Usor, rapid si fara efort din partea ta!
• Alb sau color?
• Seriozitate, Flexibilitate si Promptitudine
• Curatenie generala
• Servicii multiple

▪︎Zugraveli in numai cateva ore!
Daca stilul tau de viata este foarte alert, este clar ca nu ai timp sa te mai ocupi si de treburile gospodaresti in totalitate. Prin urmare macar de grija zugravitului locuintei te vom scapa noi. Te putem ajuta ca in numai 2-3 ore sa ai apartamentul zugravit si igienizat. In numai cateva ore totul este pus la loc si casa va arata impecabil.

▪︎Tehnologie moderna
Zugravim intr-un timp extrem de scurt, deoarece utilizam tehnologia de zugraveli mecanizate Airless. Cu aceasta tehnologie
Pulverizarea Airless este mai rapidă, astfel încat timpul de finalizare a unei lucrari este mult mai scurt.
Pompele de zugrăvit airless pulverizează un strat uniform de vopsea lăsând un finisaj de înaltă calitate.
Un pulverizator fara aer este de până la 10 ori mai rapid decât o pensulă și de cel puțin patru ori mai rapid decât un trafalet!

▪︎Zugravim pe orice tip de suprafete
Cu pompele Airless zugrăvim orice spațiu interior și exterior fără, pete, dâre, urme pe stratul de lavabilă sau alte aspecte inestetice.
Tehnologie ideală pentru suprafețe cu zugraveală veche (vom avea risc minim de decojire a pereților).
Aplicăm lavabilă și amorsă mecanizat cu pompe de înaltă performanță. Pulverizarea lavabilei nu se face cu aer și nu gazăm încăperile alăturate.

▪︎Timp record de finalizare
Datorită tehnologiei putem zugrăvi un apartament cu 2 camere în maxim 1,5 ore la gata cu nuanță alb.

▪︎Confortul tau conteaza si pentru noi
Nu va fi nevoie sa pleci mult timp din confortul casei tale, poti sa iesi la un restaurant sau la o plimbare. Dar... nu te indeparta prea mult de casa, ptr ca te vom suna curand ca am terminat. Nu trebuie sa te muti, nu vei fi nevoit sa faci bagaje ptr cateva zile si nici sa cauti un alt loc in care sa te stabilesti o perioada.
Nu vei fi nevoit sa stai cu grija o perioada indelungata, deoarece totul va fi gata in numai cateva ore.

▪︎Siguranta locuintei tale
In functie de suprafata lucrarii, se vor aloca 2 maxim 3 persoane per lucrare. Respectam foarte mult siguranta locuintelor in care ne desfasuram activitatea, incercam sa nu aducem echipe mari unde sa nu le putem controla indeaproape activitatea si suntem foarte atenti sa nu producem niciun fel de daune in casele clientilor nostri. 

▪︎Usor, rapid si fara efort din partea ta!
Nu va trebui sa depui absolut niciun efort pentru pregatirea locuintei. Noi ne vom ocupa de tot: mutam si infoliem toate obiectele din incaperi (lustre, corpurile de mobilier, paturi), acoperim pardoselile cu folie pe care o lipim cu banda adeziva de hartie. La final strangem totul in saci si locul ramane curat.

▪︎Alb sau color?
Alb?
Albul reprezinta inocenta si puritatea, denota totodata simplitate si ofera siguranta. Cei care vor sa fie siguri in alegerea lor, vor miza pe aceasta culoare pentru vopsirea peretilor.
Albul este astfel o culoare cu care posibilitatea de a gresi este practic inexistenta. 
Este potrivit pentru orice incapere cand nu avem alta idee cromatica sau daca preferam spatiile largi si imaculate. 
Color?
Exista multiple avantaje certe pe care le are varianta de pereti colorati in casa. Culoarea, aleasa inteligent, schimba volumele din camera, largeste, incalzeste si personalizeaza decorul.
Nuante dramatice, vibrante, inchise sau deschise imbraca peretii si pun in valoare piesele de mobilier. Daca mergi pe ideea de pereti colorati trebuie sa dai maxima atentie finisajelor si detaliilor de decor pentru ca acestea vor deveni mult mai vizibile, dar vor anima camera. Printre cele mai bune solutii in cazul acestor pereti colorati in casa se numare nuantele clare, tari si intense.

Deci, Alb sau color?
Indiferent pentru ce ai optat, noi facem ca albul sa fie si mai alb, culorile sa prinda viata, iar peretii sa aiba netezimea si aspectul perfect.

▪︎Seriozitate, Flexibilitate si Promptitudine
Totul devine mai simplu. Vei stabili o intrevedere la locatie cu un consultant al firmei, acesta o sa iti ofere toate detaliile cu privire la materialele necesare, timpul de executie, alte etape care mai trebuie realizate (mici reparatii sau mici modificari).
Poti stabili impreuna cu consilierul nostru ce materiale se vor folosi, in cazul in care ai anumite preferinte sau poti lasa in seama lui toate aceste detalii. Vom alege pentru tine cele mai bune solutii si materiale.
In cel mai scurt timp lucrarile vor incepe, poti stabili chiar tu data si ora.

▪︎Curatenie generala
Este recomandat ca o data la cativa ani sa zugravesti toti peretii locuintei. În plus, pe lângă beneficiile de natură estetică, zugrăvirea pereţilor sporeşte şi gradul de igienizare a locuintei, se elimna bacteriile si mucegaiul.
La final te bucuri de un spatiu perfect curat si igienizat.

▪︎Servicii multiple
Ne dorim ca tu sa beneficiezi de servicii de calitate si sa aducem o schimbare in ceea ce inseamna zugraveli, timp de lucru si costurile reale ale unei lucrari.
Oferim servicii multiple de renovare, insa ne remarcam prin Zugravelile interioare si exterioare mecanizate cu pompe Airless.
Absolut toate detaliile necesare demararii unei lucrari, le poti stabili un un consultant al firmei noastre. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!