SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI AIRLESS Magazin online cu produse Home&Deco, Accesorii, Scule Profesionale si Servicii diverse

CE MODEL DE OGLINDA SA ALEGEM IN FUNCTIE DE SPATIU SI CARE ESTE IMPORTANTA EI IN AMENAJARILE INTERIOARE

CE MODEL DE OGLINDA SA ALEGEM IN FUNCTIE DE SPATIU SI CARE ESTE IMPORTANTA EI IN AMENAJARILE INTERIOARE

Cum alegem modelul si de ce este important sa alegem corect:

Designerii de interioare considera oglinzile ca fiind accentul de care o incapere are nevoie. Oglinzile pot face spatiile sa para mai primitoare, mai luminoase, mai ample. 
Si, cu putina creativitate, aceste decoratiuni pot deveni piesa centrala a casei tale. Cu atat mai mult daca iei in calcul cateva sugestii de amenajare. 
Oglinzile pot completa decorul oricarei camere, de la living pana la dormitor. Ele pot fi integrate atat intr-o maniera clasica, simpla, cat si intr-un stil inovator, surprinzator. Aceasta poate oferi camerei un alt aspect. Poti folosi oglinzile sub forma de accent al incaperii. Sau poate pentru a defini un colt anume, pentru a sublinia o anumita zona, pe care o vrei drept centru de interes.
Fie ca vorbim despre oglinzile de perete, fie de cele de pardoseala, fie de acelea ce se sprijina pe piesele de mobilier, expertii in decoratiuni ne sfatuiesc sa luam in calcul cateva sugestii de amenajare a locuintei.

Oglinda Living

Daca agati oglinda deasupra canapelei, poti alege chiar o un model la fel de mare cat sofaua. Tot in sufragerie poti oricand transforma un perete cu un grup de oglinzi diferite. O alta sugestie moderna este sa amesteci oglinzi si diferite tablouri, pentru a crea un colt interesant in aceasta camera. De asemenea, in living poti miza pe oglinzi cu ornamente interesante, cu forme deosebite si rame ce atrag atentia.
De la marime la finisaje, de la forma la rama, sunt multe lucruri de luat in calcul cand alegi o oglinda. Si nu uita niciodata faptul ca oglinda, ca orice decoratiune trebuie sa se integreze in stilul decorativ al spatiului.

Oglinda Dormitor

Spatiul din dormitor ar fi bine sa nu fie aglomerat de multe piese de mobilier. Poti alege o oglinda de perete, dreptunghiulara, deasupra comodei sau chiar sprijinita pe ea. Ori poti miza pe oglinzi cu colturile rotunjite (stil arcada), deasupra patului, daca pe peretele de vizavi ai un tablou frumos sau un colt interesant.

Oglinda Hol 

Daca vrei ca inca de la intrare musafirii tai sa fie intampinati de un decor cald si de o atmosfera relaxata, alege oglinzi rotunde sau in forma de inima. Ele se potrivesc deasupra bancutelor de hol sau incadrate de alte piese de mobilier. Daca ai mai mult spatiu, poti alege si o oglinda inalta de perete, in care sa te vezi inainte de plecare. 

Oglinda Baie

In functie de spatiul din baie, poti folosi o oglinda mica, rotunda sau ovala, deasupra lavoarului. Asigura-te ca in ea se va reflecta ceva interesant de pe peretele de vizavi, si nu un cuier cu halatele de baie, de exemplu. Daca ai mai mult spatiu, si o oglinda de podea dreptunghiulara, mare se potriveste aici.

Oglinda ideala in functie de forma

In ceea ce priveste scopul pe care il are o oglinda, forma ei poate schimba total camera. Oglinda lunga si orizontala adauga profunzime. Una verticala creeaza impresia de pereti inalti. O forma cu linii drepte se potriveste unui stil minimal sau ordonat. Iar oglinzile rotunde sau cu forme interesante se potrivesc decorurilor usor excentrice.
Extra pont: creeaza diferite forme grupand mai multe oglinzi diferite, deasupra semineului, de exemplu.


Când alegeţi o oglindă, în primul rând luaţi în considerare funcţia s-a principală. Aveţi nevoie de o oglindă în care să vă vedeţi din cap până în picioare şi unde să vă probaţi ţinutele de zi cu zi, sau pur şi simplu aveţi nevoie de o oglindă mică pe care să o adăugaţi decorului? Oglinzile mari se pretează mai mult pentru intrări, acolo unde pot da senzaţia de lumină prin reflexia luminii şi nu în ultimul rând vă vor oferi o ultimă imagine a ţinutei pe care o purtaţi înainte de a ieşi pe uşă. Oglinzile din camerele de zi au mai mult un rol decorativ deci prin urmare sunt mai mici ca dimensiuni dar în schimb au mai multe detalii ornamentale. Dulapurile din dormitoare includ de cele mai multe ori oglinzi , în timp ce pentru băi oglinzile cu dulăpior pentru depozitare sunt foarte practice.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!