SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI AIRLESS Magazin online cu produse Home&Deco, Accesorii, Scule Profesionale si Servicii diverse

Culorile anului 2024 - Decoratiuni care sunt la moda, tendinte si inspiratii

Culorile anului 2024 - Decoratiuni care sunt la moda, tendinte si inspiratii

Decoratiuni, inspiratii si tendinte care sunt la moda in anul 2024

Avem si anul acesta o culoare vedeta si aceasta este Peach Fuzz - 13-1023.
Inspira-te si tu din articolul nostru si afla care sunt noile tendinte in materie de zugraveli in anul 2024.



Institutul Pantone a desemnat culoarea anului 2024: Peach Fuzz, referința PANTONE 13-1023. Un roz cu nuanțe portocalii moi, care ar trebui sa apara în curand în magazinele de moda si de design interior. Exista mai multe variante de a introduce aceste culori in casa ta, si anume prin tapet, obiecte decorative sau vopsea.



Expertii in culori de la toate marcile de vopsele, aleg la fiecare inceput de an care sa fie culoarea vedeta a anului.
Acestia creaza si o paleta de culori in nuantele care completeaza perfect culoarea anului. 
Aceste culori alese se vor evidentia in orice forma de arta, moda, design sau tehnologie. 
Peach Fuzz, o nuanță de piersică moale si catifelata, care evoca tandretea și bunatatea.



In anul 2024 vom vedea tonuri de culori pale comparativ cu tendintele de culoare din anii trecuti. Natura ramane in continuare sursa principala de inspiratie. Cei mai buni experti ne transmit ca tonurile neutre si reci nu vor mai fi in voga, iar anul acesta incepe era vitalitatii si a culorilor calde. 
Nuantelor fine de piersica, le vor fi perfect adaugate petele de culoare in tonuri de albastru, nova sau portocaliu intens.



Catifeaua precum si matasea sunt în tendinte iar mobilierul de sedere din living, canapelele sau fotoliile tapitate cu catifea în aceste nuante precum si o draperie asigura o ambiantă elegantă, de clasa, care imprimă interiorului un echilibru între cald și rece. La fel cand este vorba de o perdea de matase care foloseste aceasta nuanta.



Oamenii nu se mai tem să creeze accente in culori curajoase pentru încaperi sau pentru mobilier, în schimb se gandesc la modul în care pot amesteca diferite povesti de culori pentru a crea un spatiu personal care să le fie complet unic. 



Culorile anului 2024 sunt superbe, insa ca acestea sa iasa atat de perfect ca nuanta, fara dâre sau urme, trebuie sa fie aplicate cu Tehnologia mecanizata Airless si nuantarea sa fie facuta in laborator, computerizat. Noi va putem oferi aceste servicii, colaboram direct cu furnizori de vopseluri dintre cele mai calitative. Aplicarea se va face intr-un singur strat, rapid si fara urme de aplicare. Vezi portofoliul nostru de lucrari

Mai multe detalii vezi aici
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!