SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

CUM INDEPARTAM TAPETUL DE PE PERETE

CUM INDEPARTAM TAPETUL DE PE PERETE
Ți se pare demodat și în plus a început să se desprindă prin anumite locuri? Despre tapetul vechi vorbim, care deși este o soluție rapidă și elegantă de a îmbrăca pereții, trecerea timpului își pune amprenta într-un mod mai puțin estetic. Așadar, dacă a venit momentul să dai o față nouă pereților casei tale, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îndepărtezi vechiul tapet.

Îndepărtarea tapetului vechi de hârtie nu este o treabă complicată, așadar poți face chiar tu acest lucru fără să fie nevoie să apelezi la un profesionist în zugrăveli. În primul rând, ai nevoie de ustensilele potrivite pentru ca treaba să meargă mult mai repede.

Mod de actionare pentru îndepărtarea tapetului de pe pereți:

Pregătirea încăperii
Protejați  corpurile de mobilier și pardoseala,  pentru a evita prăfuirea sau udarea lor.
Este foarte probabil ca de pe pereți să se scurgă apă, adeziv sau soluție de îndepărtat tapetul, deci acordați o atenție sporită acoperirii corespunzătoare a  podelei.

Perforați tapetul cu rola cu ace. Puneți dizolvant pentru tapet într-un pulverizator sub presiune și umpleți-l cu apă. Pulverizați tapetul cu soluția de dizolvare și lăsați-o să acționeze. Pentru a putea fi îndepărtat, tapetul trebuie să fie ud.

Îndepărtați tapetul cu un șpaclu pentru zugrăvit. Nu se desprinde totul din prima? Atunci pulverizați din nou soluție pe locul cu pricina, lăsați să acționeze și apoi îndepărtați tapetul. Îndepărtați apoi adezivul vechi pentru tapet de pe pereți și tavan, folosind o perie și detergent.

La final, ștergeți suprafata cu un burete.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!