SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

New Project 2022 - ONE Verdi Park

New Project 2022 - ONE Verdi Park

ZUGRAVELI INTERIOARE DE CALITATE 

Aplicare lavabila mecanizata cu tehnologia Airless


In acest an demaram unul dintre proiectele noastre importante de care dorim sa amintim, colaborarea in proiectul One Verdi Park.
Suntem incantati ca am rezonat cu acestia, in prim plan fiind puse serviciile noastre de calitate, comunicarea eficienta, responsabilitatea fata de proiectele demarate si atentia la detalii. 
 
Vom acorda si acestei colaborari tot interesul si implicarea noastra, dar vom fi disponibili in continuare si pentru alte colaborari. Singura diferenta in modul nostru de lucru, va consta in necesitatea unei programari in prealabil, in baza careia vom stabili o intalnire si mai apoi vom alege impreuna data inceperii lucrarilor in functie de disponibilitate.


Despre: Ansamblul ONE Verdi ParkOne Verdi Park reprezinta un ansamblu de apartamente exclusiviste, vederi uimitoare, magazine, galerie de facilități, design inovator și o mulțime de servicii integrate.
Unul dintre aspectele esențiale ale strategiei One United Properties este crearea de concepte cu accent pe comunitate, care să ofere facilități mutiple pentru viitorii lor rezidenți. Compania dezvoltă clădiri eficiente și durabile din punct de vedere ecologic, în timp ce responsabilitatea și sustenabilitatea reprezintă principalele valori care conturează modul de viață pe care îl promovează compania.
 
Amplasat în partea de nord a capitalei, la doar câțiva pași distanță față de parc, One Verdi Park este format din cele mai înalte două turnuri rezidențiale din București cu vederi panoramice atât asupra Lacului Tei, cât și Floreasca. Complexul rezidențial de lux remodelează piața imobiliară din București, atât prin tehnologiile utilizate, cât și prin priveliștile sale spectaculoase.
 
Având apartamente exclusiviste, vederi uimitoare, magazine, galerie de facilități, design inovator și o mulțime de servicii integrate, One Verdi Park simbolizează cu adevărat viitorul locuințelor. Indiferent dacă doriți să vă relaxați, să faceți o plimbare în Parcul Verdi sau să mergeți la cumpărături, One Verdi Park este aproape de toate facilitățile și vă oferă acces rapid către centru, pentru a explora orașul ori de câte ori vă doriți.
 
Dezvoltarea constă în 2 turnuri cu aproximativ 300 de unități rezidențiale de lux, care sunt perfecte pentru oricine iubește să fie la înălțime, bucurându-se astfel de vederi panoramice spectaculoase. Apartamentele poartă identitatea mărcii ONE în „ADN-ul” lor și oferă viitorilor rezidenți un concept nou si inovativ, de la apartamente premium cu două camere, până la apartamente cu cinci camere și penthouse-uri moderne tip duplex cu șapte camere.
 
De la priveliștile uimitoare, până la materialele alese cu grijă, unitățile locative din One Verdi Park vor fi spațioase, elegante și pline de lumină naturală, având un design contemporan și finisaje de înaltă calitate. Printre alte facilitati special concepute pentru această dezvoltare, ansamblul rezidențial va beneficia si de trei nivele de parcare subterana si spatii comerciale la parter. 
 
About: ONE Verdi Park

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!