SITE DE PREZENTARE SERVICII ZUGRAVELI MECANIZATE AIRLESS, APLICARE GLET MECANIZAT, dar si alte servicii suplimentare!

Tendinte si inspiratii - Culoarea anului 2022

Tendinte si inspiratii - Culoarea anului 2022

Va vom prezenta in randurile de mai jos detalii despre nuanta anului 2022


 

Pandemia din ultimul an a însemnat mai mult timp petrecut în casă, cu mai puține interacțiuni sociale, lucru care ne-a determinat atât pe noi cât și pe designeri și arhitecți să ne dorim un spațiu mai autentic, mai natural, semnificativ atât pentru noi cât și pentru cei din jur​.

 
OLIVE SPRIG (PPG1125-4) ESTE CULOAREA ANULUI 2022 DE LA OSKAR CARE ADUCE ÎN LOCUINȚELE NOASTRE O NUANȚĂ ELEGANTĂ ȘI VERSATILĂ DE VERDE-GRI INSPIRATĂ DIN REZILIENȚA NATURII.
 
• Olive Sprig este o culoare organică, care creează o stare de bine, luminând orice spațiu și îmbiindu-ne la socializare. 
• Nuanța este una versatilă și poate fi combinată cu succes atât cu materiale naturale cât și cu elemente arhitecturale interesante. Utiizând această culoare puteți transforma dormitorul într-un sanctuar plin de liniște și pace sau, dacă doriți o altă abordare, puteți complementa extrem de estetic și modern accentele din lemn sau alamă din bucătărie.
• In plus, această culoare versatilă poate fi utilizată cu succes și în zonele comerciale, precum birouri, magazine sau chiar restaurante pentru că aduce motivație și, în acelaşi timp, conferă o stare de calm și liniște interioară.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!